Saturday, March 11, 2006

Råttent

Sukk. Så fin utsikt fra balkongen da vi flyttet inn. En knapp måned bare, før den var innkapslet i stillas og vi våknet til synet av albanere som klatrer forbi og ikke minst til lyden av iherdig borring i mur, metallklumper som slippes ned fra hundre meter og deiser i lastebilplanet, jernkuler som klunker seg gjennom en metallabyrint etter mønsteret rulle-rulle-rulle-KLUNK-rulle-rulle-KLUNK-rulle-rulle-osv, lyder som trenger seg gjennom og blander seg inn i ellers søte drømmer og bølgesus. Urettferdig.original utsikt, med trehjulstankbil i hjørnetødelagt

2 Comments:

At 6:24 pm, Anonymous Publisher said...

Det var jo synd med det stilaset og all bråkingen, men duverden for en utsikt! Håper de blir fort ferdig!

 
At 9:59 pm, Blogger laila said...

Ja, vi har egentlig ikke de helt store forhåpningene når det gjelder hvor fort de kan bli ferdige. I følge min søster er man ikke spesielt effektive med sånt her, så vi har like godt stålsatt oss på at det kan ta både vår og sommer og vel så det. I verste fall må vi faktisk gå over veien og ned på stranda for å få litt sol. ;)

 

Post a Comment

<< Home

En blogg kan være et godt verktøy for en som i litt for stor grad glemmer de små og store tingene som utgjør livet. Dette er min reserve- hukommelse.